• Вашата кошница е празна!

лв. Лев
Български

Кабелна Арматура

Кабелна Арматура
PVC Кабелен канал
New
Кабелните канали са монтажни кутии, произведени от пластмаса и...
Кабелните канали са монтажни кутии, произведени от пластмаса или метал, предназначени за провеждане на проводници и кабели по пода, стените и тавана на помещенията. Този метод намира широко приложение в жилищните помещения и офисите. Кабелните ка..
* Материал: алуминиева лента с лепило       &nb...
* Материал: алуминиева лента с лепило        * Сила на лепене: 1.5 ~ 1,3 кг / 25 милиметър       * Допустима температура: от -10 до 120оC       * Динамика: 4.5 ~ 4,8 кг / мм    ..
Свързващите накрайници (обувки) са подходящи за съединение...
Свързващите накрайници (обувки) са подходящи за съединението на електрически проводник, кабели в разпределителната апаратура и електрическата апаратура. DL сериите от алуминиеви накрайници са пресовани от алуминиев прът L3, a DT сериите от ме..
Тези продукти са подходящи за свързване на обли електрически п...
Тези продукти са подходящи за свързване на обли електрически проводници и ел. проводници с половин цикъл от разпределителната апаратура или силови кабели. Изработен е от алуминиев прът L3. ..
DTL сериите от медно-алуминиеви накрайници за електрическата...
DTL сериите от медно-алуминиеви накрайници за електрическата мрежа са подходящи за преходното свързване на алуминиеви проводници, силови кабели в разпределителната апаратура и медни накрайници от електрическата апаратура. Материалът на алуминия..
Тези продукти са подходящи за свързване на обли електрически...
Тези продукти са подходящи за свързване на обли електрически проводници и ел. проводници с половин цикъл от разпределителната апаратура или силови кабели. GTL серията съединители е изработена чрез технологията заваряване чрез триене, която е до..
                 ...
                            ..
Показва 1 до 15 от 25 (2 страници)