• Вашата кошница е празна!

лв. Лев
Български

Кабелни накрайници
* Материал: алуминиева лента с лепило       &nb...
* Материал: алуминиева лента с лепило        * Сила на лепене: 1.5 ~ 1,3 кг / 25 милиметър       * Допустима температура: от -10 до 120оC       * Динамика: 4.5 ~ 4,8 кг / мм    ..
Свързващите накрайници (обувки) са подходящи за съединение...
Свързващите накрайници (обувки) са подходящи за съединението на електрически проводник, кабели в разпределителната апаратура и електрическата апаратура. DL сериите от алуминиеви накрайници са пресовани от алуминиев прът L3, a DT сериите от ме..
Тези продукти са подходящи за свързване на обли електрически п...
Тези продукти са подходящи за свързване на обли електрически проводници и ел. проводници с половин цикъл от разпределителната апаратура или силови кабели. Изработен е от алуминиев прът L3. ..
DTL сериите от медно-алуминиеви накрайници за електрическата...
DTL сериите от медно-алуминиеви накрайници за електрическата мрежа са подходящи за преходното свързване на алуминиеви проводници, силови кабели в разпределителната апаратура и медни накрайници от електрическата апаратура. Материалът на алуминия..
Тези продукти са подходящи за свързване на обли електрически...
Тези продукти са подходящи за свързване на обли електрически проводници и ел. проводници с половин цикъл от разпределителната апаратура или силови кабели. GTL серията съединители е изработена чрез технологията заваряване чрез триене, която е до..
                 ...
                            ..
Намират приложение за свръзка на елекрически проводници в разп...
Намират приложение за свръзка на елекрически проводници в разпределителната апаратура на кабели с електронния апарат. Изработени са от Т2 медна тръба, лети в кокила...
Показва 1 до 15 от 22 (2 страници)