• Вашата кошница е празна!

лв. Лев
Български

Кабелни накрайници
Свързващите накрайници (обувки) са подходящи за съединение...
Свързващите накрайници (обувки) са подходящи за съединението на електрически проводник, кабели в разпределителната апаратура и електрическата апаратура. DL сериите от алуминиеви накрайници са пресовани от алуминиев прът L3, a DT сериите от ме..
DTL сериите от медно-алуминиеви накрайници за електрическата...
DTL сериите от медно-алуминиеви накрайници за електрическата мрежа са подходящи за преходното свързване на алуминиеви проводници, силови кабели в разпределителната апаратура и медни накрайници от електрическата апаратура. Материалът на алуминия..
                 ...
                                                                   &nbs..
                 ...
                                                                    &nb..
Намират приложение за свръзка на елекрически проводници в разп...
Намират приложение за свръзка на елекрически проводници в разпределителната апаратура на кабели с електронния апарат. Изработени са от Т2 медна тръба, лети в кокила.                      &nbs..
Тези продукти намират приложение свръзка на електрически прово...
Тези продукти намират приложение свръзка на електрически проводници в разпределителната апаратура на кабели с електронния апарат. Изработени са от Т2 медна тръба, лети в кокила и са калайдисани.             &nbs..
Тези продукти са подходящи за свързването на медни проводници ...
Тези продукти са подходящи за свързването на медни проводници в разпределителната апаратура.                                         &n..
Подходящи за съединяването на медни проводници (от 1,5 до 10...
Подходящи за съединяването на медни проводници (от 1,5 до 1000mm2). Изработени са от повече от 99,9% чиста медна тръба Т2 и са калайдисани. Работа при температури от -55оC до 150оC               &nbs..
Показва 1 до 13 от 13 (1 страници)