• Вашата кошница е празна!

лв. Лев
Български

Доставка


Условия за доставка

За да направи поръчка, Клиентът попълва име, адрес за доставка, телефон за връзка и начин на плащане или се регистрира и може да използва регистрацията при всяка следваща поръчка.

Кобра 01 ООД си запазва правото да не изпълни поръчката, ако Клиентът е дал неточни или непълни данни и/или продуктите от поръчката са с изчерпана складова наличност. В тези случай Клиентът ще бъде уведомен от наш служител.

В съответствие с чл. 59 (1) от ЗЗП, в случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на даден артикул листван на сайта, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос или нова партида от производството Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или с писмо, като по възможност ще Ви бъдат предложени алтернативни артикули (модел, марка) със същото качество и цена.

В случай, че настъпи каквато и да било промяна по отношение на съдържанието, стойността, условията и сроковете за доставка на направена поръчка, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или писмо и поръчката няма да бъде изпратена, ако не получим личното Ви съгласие с променените условия.
 

Срок на доставка

Доставките се извършват чрез куриерски фирми Speedy и Еконт.
Доставкитe на стоки за района на София се извършва в срок до 24 часа, всеки ден без Неделя и националните празници.
Доставките на стоки за страната се извършват в срок до 2-4 дни, всеки ден без Неделя и националните празници.
 

Поръчките се обработват от 10:00 - 16:00 ч. всеки работен ден без Събота и Неделя!

За повече информация: 02/ 958 58 25 (само в работно време)

Безплатна доставка, се изпълнява при поръчки над 100лв!!! Период за доставяне от 1-4 дни. Работим със Еконт и Speedy. При поръчки с надвишаващ допустим размер или тегло, извършваме доставки с фирмен транпорт.

При поръчки под 100лв се начислява такса за доставка, в зависимост от актуалните цени на Еконт и Speedy, които може да разгледате на фирмените им страници.